Home / Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 24: Taxes – HocHay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 24: Taxes – HocHay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 24: Taxes – HocHay

Xem thêm từ vựng tiếng Anh theo chủ đề tại: https://hoctuvung.hochay.com/

 

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 24: Taxes

Read the following passage and write the words in the blanks below.

calculated         fill out            owe            refund           deadline              gave up           penalized             spouse           filed             joint             prepares               withhold

Every year, my wife gathers all of our pay stubs and expense reports and (1) _____ to fill out our tax forms. She tries to finish them in March, well before the April 15th (2) _____. It’s a time-consuming process. There are receipts to find, records to organize, and forms to (3) _____. When we first got married, we (4) _____ separate returns. But now she marks me as her (5) _____ and files the (6) _____ return. It saves us money and saves me time!

My wife is very proud of her accuracy. The government has never sent the tonne back with corrections. For several years now, we have received a (7) _____. But this year, she (8) the numbers over and over again and found we had not paid enough taxes throughout the year. She didn’t want to (9) _____ any money. Finally, she (10) _____ and sent in our check. Actually, it was my fault. I had changed jobs and didn’t ask my employer to (11) _____ enough money from my pay checks. I’m just glad we found and corrected the mistake before we got (12) _____.

 

Đáp án:

  1. prepares
  2. deadline
  3. fill out
  4. filed
  5. spouse
  6. joint
  7. refund
  8. calculated
  9. owe
  10. gave up
  11. withhold
  12. penalized

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 24: Taxes

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 24: Taxes

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best answer.

  1. Who usually prepares the man’s taxes?

(A) The man.

(B) His wife.

(C) The man and his wife together.

(D) An accountant.

  1. When did the man file his taxes last year?

(A) One month before the deadline.

(B) Two months before the deadline.

(C) One month after the deadline.

(D) Two months after the deadline.

  1. What is the penalty tor missing the deadline?

(A) 1 percent.

(B) 2 percent.

(C) 9 percent.

(D) 10 percent.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

  1. Who is the speaker?

(A) A tax preparer.

(B) A government tax agent.

(C) A tax filer.

(D) An employer.

  1. When can the refund check be expected?

(A) In eighteen weeks.

(B) Before six weeks.

(C) In four weeks.

(D) In ten weeks at the latest.

  1. What does the speaker offer to do?

(A) Calculate the amount to withhold from the paycheck.

(B) Make an arrangement with the employer.

(C) Show the listener a fee schedule.

D Send in the tax payment.

 

Đáp án:

1.D

2.A

3.C

4.B

5.D

6.D

7.A

8.D

9.A

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

  1. According to my _____, we owe a lot of money in taxes this year.

(A) calculations

(B) calculated

(C) calculators

(D) calculate

  1. Those _____ on my desk contain all the information we’ll need for preparing our taxes.

(A) filed

(B) files

(C) tile

 (D) filing

  1. It is usually advantageous for spouses to file their income taxes _____.

(A) joints

(B) jointly

(C) joint

 (D) jointed

  1. We didn’t know we had to claim the interest from our savings account and were _____ for the error.

 (A) penalize

(C) penalty

(B) penalizing

(D) penalized

  1. The _____ of the forms took much less time than we expected.

 (A) preparatory

(C) prepared

(B) preparation

(D) prepares

  1. I didn’t overpay my taxes this year so I didn’t get a _____.

 (A) refunded

(C) refund

(B) refundable

(D) refunds

Part 6 Text Completion

Smith & Johnson

Tax Preparation

We take away the headaches of tax time.

_____ (16) your own taxes can be frustrating and often leads to costly errors in calculations. Are you ready to give up trying to fill _____ (17) your tax forms on your own? Smith & Johnson Tax Preparation can help you!

People who use professional tax preparers get larger refunds and avoid _____ (18) for underpayment and missed deadlines.

Make tax time easier. Call us today. You owe it to yourself.

16.

(A) Prepare

(B) To prepare

(C) Preparing

(D) Preparation

17.

(A) in

(B) up

(C) out

(D) through

18.

(A) pennants

(B) penalties

(C) penumbras

(D) peninsulas

Part 7 Reading Comprehension

April 1, 20—

 

Mr. Roger Earnshaw

2943 Northern Boulevard

New Orange, NH

 

Dear Mr. Earnshaw,

 

Enclosed are your completed tax forms, which I have prepared for you at your request. I am sorry to report that you will not receive the $500 refund that you expected. Instead, my calculations show that you owe $450 in taxes, as well as an additional penalty of $45 for underpayment of taxes. The reason for this is that you and your spouse have chosen not to file your taxes jointly this year. You may want to reconsider this for the future since, as you can see, it is more costly for married couples to file separately. If you and your spouse wish to continue to file separately, you may want to ask your employer to withhold a greater amount from your pay checks so that you don’t end up owing money again next year. This will be even more important if you get the salary increase that you have been hoping for.

 

Write out a check for the taxes that you still owe and the penalty and mail it together with your tax forms before the April 15 deadline. Please let me know if l can he of any further assistance.

 

Sincerely,

 

Kathleen O’Hara

CPA

 

  1. Who wrote the letter?

(A) A tax agent.

(B) A tax preparer.

(G) Mr. Earnshaw’s spouse.

(D) Mr. Earnshaw’s employer.

  1. What is the total amount that Mr. Earnshaw owes?

(A) $45.

(B) $450.

(C) $495.

(D) $500.

  1. What does Ms. O’Hara recommend to Mr. Earnshaw to improve his tax situation?

(A) Get married.

(B) File separately.

(C) Ask for a salary increase.

(D) Withhold more from his cheeks.

  1. The word jointly in line 4 is closest in meaning to

(A) together

(B) apart

(C) on time

(D) finally

  1. The word deadline in line 9 is closest in meaning to

(A) holiday

(B) schedule

(C) anniversary

(D) due date

 

Đáp án:

10.A

11.B

12.B

13.D

14.B

15.C

16.C

17.C

18.B

19.B

20.C

21.D

22.A

23.D

#hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

 

 

Chia sẻ ngay trên các MXH sau để tạo tín hiệu tốt cho bài viết :)

About Khánh Ly

Check Also

Giáo trình 600 Essential Words for TOEIC – Lesson 26: Property and Departments | Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 26: Property and Departments – HocHay Xem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *